Angajații Departamentului înregistrare și evidență a populației din Anenii-Noi, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Coșnița și Orhei vor activa de Hramul localității

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în data de 8 noiembrie 2017, de Hramul localităților Anenii-Noi, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Coșnița și Orhei angajații Subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației vor activa conform programului de lucru obișnuit (8.00 – 17.00).

Salariații serviciilor eliberare a actelor de identitate din Anenii-Noi, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Coșnița și Orhei vor asigura însă doar înmânarea actelor confecționate. Angajații serviciilor stare civilă din Anenii-Noi, Ceadîr-Lunga, Coșnița și Orhei vor înregistra căsătoriile programate și vor elibera documente de stare civilă.

De asemenea, în ziua de 7 noiembrie subdiviziunile teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației din localitățile enumerate vor activa conform unui program redus (8.00 – 16.00).

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la telefonul de contact al Call-centrului: 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele de contact ale Departamentului înregistrare și evidență a populației din localitățile menţionate.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42