SERGHEI RAILEAN: “Termenele de prestare a serviciilor publice vor fi micșorate”

Directorul Agenției Servicii Publice, Serghei Railean, a participat ieri la emisiunea “Moldova în Direct” de la postul public de televiziune, la care a discutat despre activitatea Instituției Publice pe care o conduce. Șeful ASP a vorbit despre măsurile pe care le-a întreprins Agenția pentru a simplifica procedura de prestare a serviciilor publice, dar și despre sarcinile ce urmează să le realizeze.

În cadrul emisiunii, Serghei Railean a menționat că termenele de prestare a serviciilor publice vor fi micșorate, iar tarifele revizuite.

Directorul ASP a mai declarat că, în prezent, discută cu autoritățile locale pentru a dezvolta Oficiul mobil de documentare a cetățenilor. Astfel, în viitor, echipele Agenției Servicii Publice ar putea să se deplaseze periodic la primăriile din sate pentru a prelua cererile de solicitare a serviciilor.

Emisiunea completă cu participarea directorului Agenției Servicii Publice, Serghei Railean, o puteți urmări aici: http://trm.md/ro/moldova-in-direct/moldova-in-direct-emisiune-din-8-noiembrie-2017/.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42