Vicedirectorul ASP a efectuat o vizită de lucru la Strășeni

Vicedirectorul Agenției Servicii Publice Vitalie Ciolac a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în municipiul Strășeni, unde au loc lucrări de amenajare a primului Centru Multifuncțional al Agenției. După ce a verificat cum se desfășoară lucrările de reparație, vicedirectorul ASP s-a convins că totul decurge conform planului aprobat.

Potrivit lui Vitalie Ciolac, în cadrul Centrului Multifuncțional din orașul Strășeni vor activa 21 de persoane, care vor fi instruite pentru a putea oferi informații din toate domeniile de activitate ale Instituției.

Oficiul, complet reconstruit, se află în centrul orașului Strășeni. Edificiul prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații Agenției. În prezent, în clădire, se desfășoară lucrările de instalare a sistemelor de rețea și telecomunicații, iar săptămâna viitoare va fi adus mobilierul.

Centrul Multifuncțional din Strășeni va fi deschis oficial în data de 1 decembrie 2017 și va funcționa după principiul ghișeului unic.

Lucrările pentru deschiderea Centrului Multifuncțional Strășeni au demarat imediat după fuzionarea Î.S. „CRIS „Registru”, Serviciului Stare Civilă, Camerei Înregistrării de Stat, Î.S. „Cadastru” şi Camerei de Licenţiere. Reamintim că Instituția Publică “Agenția Servicii Publice” este funcțională din 23 august, curent.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42