Agenția Servicii Publice va activa în data de 3 martie 2018

Conform Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 89 din 24 ianuarie 2018, cu privire la transferul unor zile de odihnă, I.P. „Agenția Servicii Publice” anunță că va activa în ziua de 3 martie 2018.

De asemenea, angajații subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației și ale Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto, care activează în mod obișnuit de marți până sâmbătă, vor ieși la muncă în data de 5 martie. Menționăm că, în zilele de 3 și 7 martie, angajații Departamentului înregistrare și evidență a populației nu vor presta servicii de urgență, în termen de 24 de ore.

În temeiul hotărârii sus-menționate, 8 și 9 martie vor fi zile de odihnă în cadrul Agenției Servicii Publice. Excepție fac doar angajații Secției calificare a conducătorilor auto din Chișinău și cei ai Secției înmatriculare a  mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto din Bălți, care vor ieși la muncă în data de 9 martie.

Miercuri, în ziua de 7 martie, angajații ASP vor activa conform unui program de muncă redus, în intervalul orar 8.00-16.00.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42