ASP promovează importanța familiei în societate

Încă 18 cupluri din țară și-au reînnoit jurămintele în fața ofițerului Stării Civile. Printre acestea se numără cinci familii din trei generații fiecare din orașul Ocnița care și-au sărbătorit ieri aniversările de nuntă. Alte trei cupluri din mun. Chişinău, or. Glodeni și com. Zîmbreni, Ialoveni au avut parte de înregistrarea solemnă a căsătoriei jubiliare de 50 de ani.

Evenimentele au fost organizate de angajații subdiviziunilor teritoriale din cadrul Direcției generale stare civilă a Agenției Servicii Publice. Pe lângă diplome și flori, sărbătoriții s-au bucurat de spectacole susținute de artiști din localitățile de baștină. Alături de rude și apropiați, la ceremonii au participat și autoritățile locale, deputați și reprezentanți ai Cancelariei de Stat.

Iar în data de 18 mai, la Serviciul stare civilă Centru din municipiul Chișinău a avut loc  înregistrarea festivă a nou-născutului. Tinerii părinți au fost felicitați și de către șefa Direcției generale stare civilă a Agenției Servicii Publice.

Reamintim că  în data de 15 mai a fost marcată Ziua Internațională a Familiei. Cu acest prilej, timp de o săptămână,  subdiviziunile teritoriale ale Direcției generale stare civilă din cadrul Agenției Servicii Publice au organizat un șir de evenimente. Acțiunile au avut drept scop promovarea valorilor familiei în societate.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42