Serviciile eliberare a actelor de identitate Botanica și Rîșcani din mun. Chișinău vor activa șase zile din șapte

Serviciile eliberare a actelor de identitate Botanica și Rîșcani din municipiul Chișinău ale Agenției Servicii Publice își extind programul de activitate începând de astăzi, 21 mai 2018. Astfel, până în data de 24 august 2018, angajații SEAI din aceste oficii vor activa de luni până sâmbătă conform programului obișnuit de muncă: 8.00 – 17.00. Subdiviziunile vor presta toate serviciile, conform competențelor, inclusiv și cele în regim de urgență, stabilite pentru eliberarea actelor de identitate.

În perioada menționată, pauza de masă a angajaților SEAI Botanica și SEAI Rîșcani din municipiul Chișinău, cu o durată de o oră, se va efectua în baza unui grafic, fără a întrerupe activitatea de bază a subdiviziunii. Măsurile au fost luate în scopul organizării eficiente a activităţii serviciilor eliberare a actelor de identitate în perioada estivală a anului și a prestării calitative a serviciilor publice de eliberare a actelor de identitate și de evidență a populației.

Precizăm că, de la începutul lunii mai au fost înregistrate peste 27 500 de solicitări pentru eliberarea pașaportului cetățeanului Republicii Moldova. Dacă în luna aprilie, zilnic Agenția Servicii Publice recepționa aproximativ 2000 de cereri pentru eliberarea pașaportului, în luna mai numărul solicitărilor zilnice a crescut până la aproximativ 2300. În total de la începutul anului curent au fost eliberate aproximativ 154 de mii de pașapoarte.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42