Programul de activitate al subdiviziunilor ASP din localitățile Bălți, Basarabeasca, Dondușeni și Fălești pentru 22 mai 2018

Agenția Servicii Publice aduce la cunoștința populației din localitățile Bălți, Basarabeasca, Dondușeni și Fălești, că data de 22 mai 2018, ziua Hramului bisericii, este declarată zi lucrătoare pentru angajații Departamentului înregistrare și evidență a populației al ASP din aceste subdiviziuni teritoriale. Astfel, Serviciul de eliberare a actelor de identitate și Serviciul stare civilă vor activa conform programului obișnuit de lucru (8.00- 17.00).

În vederea asigurării procesului continuu de eliberare a actelor de identitate şi prestării serviciilor de stare civilă în această zi, angajații SEAI din localităţile sus menționate vor asigura doar înmânarea actelor de identitate confecţionate. Totodată, Serviciul stare civilă va presta servicii de eliberare a documentelor de stare civilă cât și înregistrare a căsătoriilor programate pentru această dată.

Menționăm că, pentru salariații din cadrul Secţiei înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto din mun. Bălţi și Biroului înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto, or. Făleşti,  ziua de 22 mai va fi zi de odihnă.

Pentru informaţii suplimentare, Vă puteţi adresa la telefonul de contact al Call-centrului: 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele de contact ale Departamentului înregistrare și evidență a populației și Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport şi calificare a conducătorilor auto din localitățile menţionate.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42