Agenția Servicii Publice lansează o nouă versiune a paginii web

Agenția Servicii Publice lansează astăzi o nouă versiune a site-ului oficial al instituției în regim de testare. Pagina web va fi disponibilă pe aceeași adresă www.asp.gov.md.

Versiunea nouă a paginii web oferă publicului cea mai amplă informaţie despre activitatea, proiectele și serviciile prestate de ASP. Totodată, prin intermediul paginii web este realizată posibilitatea programării electronice prealabile la serviciile publice oferite de subdiviziunile Agenției. Compartimentul Servicii care prezintă descrierea completă a serviciilor este clar divizat pe subcompartimente și ușor de vizualizat. Cele mai populare servicii sunt accesibile pe pagina principală.

Pentru comoditatea vizitatorilor a fost creat butonul „Info” pentru accesare rapidă. Accesând acest buton pot fi vizualizate adresele oficiilor agenției, de  la centre multifuncționale până la subdiviziunile teritoriale cele mai mici. Tot aici poate fi găsit numărul de telefon al Call-centrului ASP și pot fi obținute diferite consultații în regim online. Informaţia de pe pagina web este disponibilă în trei limbi: română, rusă şi engleză.

Asupra conceptului a lucrat o echipă de designeri web și programatori din cadrul Agenției Servicii Publice. Site-ul este realizat în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 188 din 03 aprilie 2012 privind paginile oficiale ale autorităţilor administraţiei publice în reţeaua Internet.

Reamintim că site-ul se află în regim de testare și în acest context vă îndemnăm să trimiteți propuneri și sugestii prin modulul „Opiniile cu privire la îmbunătățirea paginii web” sau la adresa de email asp@asp.gov.md.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42