Surprize pentru copii de ziua lor

Comunitatea internațională marchează în data de 1 iunie Ziua Copilului. Sărbătoarea reprezintă un motiv în plus de bucurie pentru picii din întreaga lume, însă nu toți micuții pot simți deplin fericirea acestei zile.

Pentru a aduce un zâmbet pe fețele a doi frățiori orfani de mamă din orașul Vadul lui Vodă, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, conducerea Agenției Servicii Publice în comun cu sindicatul instituției au pregătit mai multe daruri pe care le-au oferit chiar la ei acasă. Micuții au primit produse alimentare, rechizite, cărți, jucării, dulciuri și hăinuțe. Menționăm că cei doi copii cresc doar cu tatăl lor după ce mama le-a decedat acum trei ani din cauza unei boli incurabile.

Iar reprezentanții Serviciului stare civilă Varnița din cadrul ASP au efectuat o vizită la Centrul Comunitar Multifuncțional „Asclepio” din localitate. Cu dulciuri, jucării și bună dispoziție aceștia le-au creat copiilor cu dizabilități o mică sărbătoare.

Jucării  au primit și copii unei grădinițe din Ungheni. Surpriza a fost organizată de către angajații Serviciului stare civilă din oraș.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, conducerea Agenției Servicii Publice adresează cele mai calde urări de bine tuturor copiilor, părinților și bunicilor. Fie ca copilăria micuților noștri să fie una fericită, iar grijile adulților pentru viitorul lor de mâine cât mai mici. La mulți ani!

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42