Program separat pentru audierea reprezentanților autorităților publice locale la ghișeul unic

Agenția Servicii Publice continuă să lucreze asupra optimizării proceselor de prestare a serviciilor în cadrul сentrelor multifuncționale. În acest sens, un șir de întruniri cu autoritățile publice locale au fost organizate în raioanele în care ghișeul unic este deja funcțional. O ședință comună la nivel de raion a avut loc ieri, 7 iunie 2018 în incinta Consiliului raional Florești. Întrunirea a avut drept scop sincronizarea acțiunilor la nivel de centru multifuncțional și Primăriile comunelor din raion. Toți primarii din regiune alături de șeful centrului, dna Aliona Manole și reprezentanții ASP s-au întâlnit pentru a discuta aspecte ce țin de conlucrarea eficientă dintre părți.

Totodată, în vederea asigurării unor condiții favorabile de muncă pentru Unitățile administrativ-teritoriale la serviciile cadastrale, precum și pentru secretarii Comisiilor locale la Serviciul stare civilă, a fost stabilit un program separat pentru audiere. În acest mod regimul de primire a cetățenilor nu va fi afectat, iar timpul pentru prestarea serviciilor la ghișee va fi mai scurt.

Astfel, în fiecare lună în prima și a treia zi de joi, reprezentanții primăriilor se vor adresa la centru multifuncțional pentru servicii cadastrale. Iar pentru lucrările ce țin de Starea civilă, secretarii Comisiilor locale vor fi audiați lunar începând cu data de 25 până pe 27 pentru prezentarea dărilor de seamă. În cazul în care aceștia nu se prezintă după programul prestabilit, ei vor fi deserviți conform rândului electronic.

Menționăm că, până acum, reprezentanții Departamentului Management Servicii Publice din cadrul ASP s-au întâlnit cu primarii și secretarii consiliilor locale din alte două raioane Cahul și Strășeni. De asemenea, Agenția Servicii Publice îndeamnă autorităților publice locale să conlucreze eficient și activ cu centrele multifuncționale din zona de deservire.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42