Cinci centre multifuncționale ale ASP își extind programul

În contextul creșterii numărului solicitanților de servicii în centrele multifuncționale Rezina și Anenii Noi și în scopul deservirii calitative a cetățenilor Agenția Servicii Publice a decis să extindă programul de activitate a celor două oficii. Astfel, din 16 iulie 2018 angajații din centrele date vor începe munca de la ora 7.30 și vor activa până la 17.00. De asemenea, s-a stabilit că ambele subdiviziuni vor activa șase zile din șapte, în loc de cinci. Potrivit datelor statistice, aproximativ 30 la sută din solicitanții de servicii în cadrul centrelor multifuncționale Rezina și Anenii Noi provin din regiunea transnistreană.

Conform aceluiași program de muncă, de luni până sâmbătă, va funcționa și Centrul Multifuncțional Cahul, dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazu și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu, care activează în prezent în regim de testare. Noul program de lucru va fi valabil până în data de 25 august 2018. În perioada menționată, pauza de masă a angajaților cu o durată de o oră se va efectua conform unui grafic fără a întrerupe activitatea de bază a subdiviziunilor.

Reamintim că Centrul Multifuncțional Cahul a fost lansat în data de 4 aprilie 2018, cel de la Rezina și-a început activitatea la 6 iunie anul curent, iar centrul din Anenii Noi a început să deservească cetățenii la sfârșitul săptămânii precedente. Oficiile date prestează servicii de înregistrare şi evidenţă a populaţiei, înregistrare şi licenţiere a unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora. Mai nou, în cadrul centrelor multifuncționale ale ASP este disponibil serviciul de preschimbare a permisului de conducere.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42