Agenția Servicii Publice a inaugurat un nou centru multifuncțional

Astăzi, 23 octombrie 2018, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Criuleni. Oficiul care va presta servicii publice după principiul ghișeului unic a fost inaugurat cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, autorităților publice centrale și locale.

Noul centru multifuncțional va deservi atât locuitorii din raionul Criuleni cât și pe cei din raionul Dubăsari. Oficiul este situat pe strada 31 August 1989, nr. 139. Potrivit directorului ASP, Sergiu Railean, operatorii centrului vor presta servicii din domeniul documentării populației, stării civile, cadastrului, înregistrării întreprinderilor și licențierii. „Anul acesta, în urma reorganizării am exclus un șir de acte. Registrele fostelor întreprinderi sunt la ASP, iar schimbul de informații se face între departamente”, a mai declarat Sergiu Railean.

Prezentă la eveniment, deputatul Valentina Rotaru a mulțumit conducerii Agenției Servicii Publice pentru perseverența de care a dat dovadă la implementarea proiectului și i-a felicitat pe locuitorii raionului care vor beneficia de comoditatea pe care le-o oferă Centrul Multifuncțional Criuleni. “Nu mai este necesar să bateți drumurile pentru acte. Cei care au implementat această reformă s-au gândit la toate aceste lucruri”, a precizat deputatul.

Și reprezentantul Cancelariei de Stat în teritoriu, dl Ghenadie Iurco a mulțumit Agenției și autorităților locale pentru contribuția lor la realizarea proiectului inițiat de prim-ministrul Pavel Filip. Iar președintele raionului Veaceslav Burlac a declarat că odată cu deschiderea Centrului Multifuncțional Criuleni cetățenii vor avea parte de servicii europene și nu vor pierde ore în șir pentru a obține un certificat.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42