60 și 50 de ani de la căsătorie, sărbătoriți de hramul orașului Cahul

Serviciul stare civilă Cahul al Agenției Servicii Publice în comun cu Primăria municipiului Cahul au organizat ieri, de hramul localității, celebrarea nunților de aur sau diamant pentru 13 cupluri din oraș. Dintre acestea, două cupluri au sărbătorit 60 de ani de la înregistrarea căsătoriei, iar alte 11 cupluri și-au reînnoit jurămintele după 50 de ani de ani de căsnicie.

Prezentă la sărbătoare, deputatul Parlamentului Republicii Moldova Elena Bacalu a adus omagiaților un mesaj de felicitare cu ocazia jubileului dar și a hramului localității. „Țin foarte mult să vă felicit cu aceste frumoase evenimente din viața Dvs., să vă doresc tuturor sănătate, bucurii și cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi” a adăugat dna Elena Bacalu.

În cadrul evenimentului ofițerul Stării Civile le-a înmânat sărbătoriților diplome de excelență pentru exemplul de familie demonstrat în anii trăiți împreună. Totodată, cuplurile au primit și alte daruri de preț oferite de către reprezentanții Primăriei. La final, cele 13 cupluri au avut parte de o masă de sărbătoare și un concert susținut de ansamblurile folclorice din municipiu.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42