Programarea electronică la serviciile ASP, accesibilă cetăţenilor

Agenţia Servicii Publice informează că, în legătură cu efectuarea lucrărilor de profilaxie, pe parcursul lunii februarie au avut loc unele deficienţe tehnice în funcţionarea modulului de programare electronică prealabilă la prestarea serviciilor ASP. În urma analizei efectuate a fost identificată tendinţa de creştere a numărului de solicitări pentru acest serviciu, ce duce la supraîncărcarea platformei tehnologice, fapt ce ar fi afectat funcţionalitatea sistemului în întregime.

Precizăm că, Agenţia Servicii Publice este în permanentă căutare a celor mai bune practici în domeniul prestării serviciilor. Pentru a evita asemenea situaţii dar şi în vederea îmbunătăţirii calităţii de prestare a serviciului,  ASP a întreprins un şir de măsuri prealabile. În primul rând a fost efectuat reengineering-ul total al proceselor business şi al sistemului informaţional. Totodată, a fost efectuată optimizarea fluxurilor informaţionale prin eliminarea lacunelor din sistem.

Programarea prealabilă la serviciile prestate de ASP este gratuită. Cetăţenii se pot programa prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale oficiilor teritoriale.

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42