Precizări privind eliberarea actelor de identitate cetățenilor RM cu drept de vot, pentru participarea la alegerile Guvernatorului UTA Găgăuzia din 30 iunie 2019

Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, domiciliați în localitățile din componența Unității Teritoriale Autonome Găgăuzia, că duminică 30 iunie 2019, în ziua desfășurării alegerilor Guvernatorului UTA Găgăuzia, serviciile eliberare a actelor de identitate Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești din cadrul centrelor multifuncționale vor activa conform unui program special de muncă.

Prin urmare, acestea vor fi deschise în intervalul orar 7.00-21.00 și angajații subdiviziunilor respective vor elibera buletine de identitate provizorii și vor asigura înmânarea actelor de identitate confecționate, pentru participarea la scrutinul electoral.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat în mod gratuit, la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețin act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil, stabiliți cu domiciliul în localitățile UTA Găgăuzia.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial, la serviciul eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială solicitantul are înregistrare la domiciliu și/sau reședința temporară valabilă în localitățile din componența UTA Găgăuzia.

Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se regăsește în Registrul de stat al populației.

 

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la telefonul de contact al Call-centrului 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele de contact ale serviciilor eliberare a actelor de identitate Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești de pe pagina  oficială a Agenției Servicii Publice: www.asp.gov.md.

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42