Agenția Servicii Publice vine cu precizări referitor la unele aspecte ce țin de programarea prealabilă la serviciile ASP

Agenția Servicii Publice vine cu precizări referitor la unele aspecte ce țin de programarea prealabilă la serviciile ASP prin intermediul modulului ”Programarea electronică”.

Pe marginea sesizării cazurilor neconforme și a problemelor abordate în vederea  programării electronice (serviciul de programare prealabilă la examenul de obținere a permisului de conducere), s-au constatat tentativele unui grup de persoane din exteriorul ASP de a profita de sistemul menționat în interes personal. Au fost identificate cazurile de realizare neconformă a programării la serviciile de examinare a conducătorilor de vehicule. Materialele acumulate au fost expediate organelor abilitate pentru desfășurarea  investigațiilor corespunzătoare în modul stabilit de legislația în vigoare a Republicii Moldova.

Este evident că persoanele respective, ca urmare a desfășurării activităților sale, cauzează un prejudiciu considerabil pentru imaginea ASP. Menționăm, că în acest context ASP întreprinde toate măsurile necesare în vederea excluderii, prevenirii, contracarării și neadmiterii astfel de tentative pe viitor.

De la începutul anului numărul programărilor electronice la examenul de obținere a permisului de conducere a atins cifra de 114534.

Informații detaliate cu privire la programul serviciilor prestate de Agenția Servicii Publice, lista documentelor necesare, termene, tarife și înlesniri, precum și programarea prealabilă pot fi vizualizate pe site-ul instituției: www.asp.gov.md sau la numerele de telefon 14909 și (+373) 022-25-70-70.

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42