Prioritățile programării prealabile

Reamintim că pentru o  gestionare  eficientă a timpului, cetățenii au posibilitatea de a-și planifica vizita lor în subdiviziunile Agenției Servicii Publice și de a beneficia de serviciile instituției, în mod prioritar, prin înscrierea în prealabil la oricare centru multifuncțional al ASP, utilizând Sistemul informaţional „Programare electronică” prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numerele de telefon 14 909, (+373 22) 25-70-70.

Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni și este disponibilă pentru serviciile ASP de stare civilă, eliberare a actelor de identitate, serviciile cadastrale, examenul teoretic, precum și examenul practic de obținere al permisului de conducere. Accesând pagina www.asp.gov.md la compartimentul Programează-te, sau link direct www.programarea.asp.gov.md serviciul de programare este disponibil 24 de ore în dependența de programul de lucru al centrului multifuncțional respectiv.

Menționăm, că programarea prealabilă la serviciile prestate de Agenției Servicii Publice este gratuită.

Conform datelor statistice de la începutul anului 2018 până la data de 17 august curent peste 461279 de persoane au beneficiat de programare prealabilă.

Totodată, atenționăm că persoanele cu dizabilități, în etate și copiii până la 3 ani beneficiază de serviciile ASP în regim prioritar.

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42