Întrevederea cu reprezentanții Băncii Mondiale

Astăzi, 17 ianuarie curent, Agenția Servicii Publice a organizat o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale și ai Agenției de Guvernare Electronică.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție aspectele proiectului „Modernizarea unor servicii publice” și crearea Centrului de apel unic republican pe toate serviciile publice.

În contextul modernizării unor servicii publice dialogul s-a axat pe digitalizarea serviciilor de eliberare a permisului de conducere, actelor de stare civilă și înregistrării afacerilor.

Concomitent, s-a discutat inițiativa de creare a Centrului de apel unic republican de suportul clienților în domeniul prestării tuturor serviciilor publice, prestate de autoritățile respective.

Dl Constantin Rusu, liderul de echipă din partea Băncii Mondiale a menționat că prin conjugarea eforturilor tuturor părților vor fi determinate progrese rapide care vor fi resimțite de toți cetățenii, dar și de mediul de afaceri.

Conducerea Agenției Servicii Publice a exprimat recunoștință reprezentanților Băncii Mondiale pentru conlucrarea, suportul și susținerea proiectelor, realizate de ASP. La final, a fost exprimată intenția continuării dialogului atât la nivel de experți de profil, cât și la nivel de reprezentanți internaționali privind identificarea soluțiilor și măsurilor de realizare a proiectelor menționate.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42