ACHITAREA ON-LINE COMOD ȘI RAPID

Agenția Servicii Publice reamintește, că pentru economisirea și eficientizarea timpului cetățenilor ASP oferă posibilitatea optimă, comodă și rapidă de a achita on-line serviciile, prestate de ASP, prin Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice (MPay). Plata se realizează prin intermediul cardului bancar sau prin internet banking.

Serviciul MPay este instituit de Guvern, care reprezintă un mecanism unic de achitare a serviciilor publice, colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor și altor plăți la bugetul public național cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile. Beneficiarii au libertatea de a alege cea mai potrivită metodă de achitare.

Utilizarea noului instrument de plată nu prezintă nici o dificultate. La primirea contului de plată pentru achitarea serviciilor Agenției Servicii Publice, operația respectivă se efectuează de pe orice dispozitiv mobil conectat la rețeaua Internet, prin Web-Banking sau pagina www.mpay.gov.md/services:

Achitarea prin MPay este asigurată informațional și, respectiv, pentru asistență tehnică clienții pot accesa detalii pe www.mpay.gov.md , www.asp.gov.md sau la numerele de telefon (+373) (022) 820000, precum și 14909 sau (+373) 022-25-70-70.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42