Vizita de lucru a directorului Agenției Servicii Publice la Departamentul înmatriculare a mijloacelor de transport şi calificare a conducătorilor auto

La data de 11 februarie curent directorul Agenției Servicii Publice, Tatiana Cunețchi, a efectuat o vizită de lucru la  Departamentul înmatriculare a mijloacelor de transport şi calificare a conducătorilor auto (mun. Chișinău, str. Salcîmilor, 28).

În cadrul vizitei dna Cunețchi a discutat cu solicitanții de servicii publice, prestate de Secția calificare a conducătorilor auto din mun. Chișinău și s-a documentat cu opinia cetățenilor în privința calității prestării serviciilor în cadrul subdiviziunii respective.

Totodată, directorul ASP, Tatiana Cunețchi a avut o întrevedere cu angajații Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport şi calificare a conducătorilor auto, în cadrul căreia au fost puse în discuție unele aspecte de îmbunătățire a procesului de documentare și evidență a conducătorilor de vehicule și înmatriculării mijloacelor de transport.

Conducerea ASP a atenționat reprezentații Departamentului asupra necesității respectării prevederilor legislației în vigoare, acordării obiective a serviciilor și  diminuării rândurilor de solicitanți în subdiviziunile structurale și teritoriale ale ASP,  contracarării riscurilor de fraudare a procesului de examinare, întreprinderii măsurilor de diminuare a riscurilor de corupție la obţinerea permisului de conducere a autovehiculului, prevenirea acestora, precum şi a consecinţelor ce urmează  în cazul infracţiunilor de corupție.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42