Vizita de lucru a conducerii Agenției Servicii Publice la subdiviziunile teritoriale din or. Ungheni

La data de 02 martie curent dna Tatiana Cunețchi, director al Agenției Servicii Publice și dl Vladimir Zmuncilă, director adjunct al ASP au efectuat o vizită de lucru la Centrul multifuncțional Ungheni.

În cadrul vizitei dna Cunețchi a discutat cu solicitanții de servicii publice, prestate de Centrul multifuncțional și s-a documentat cu opinia cetățenilor în privința calității prestării serviciilor în cadrul subdiviziunii respective.

Totodată, conducerea ASP a avut întrevederi cu angajații Centrului multifuncțional, Serviciului cadastral teritorial și Serviciului înregistrare a unităţilor de drept din or. Ungheni, în cadrul cărora au fost puse în discuție unele aspecte și propuneri de îmbunătățire a procesului de prestare a serviciilor publice în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice. Administrația ASP a atenționat reprezentații subdiviziunilor asupra necesității respectării prevederilor legislației în vigoare, acordării obiective a serviciilor și  diminuării rândurilor de solicitanți, precum și respectării Codului de conduită.

În cadrul întrevederilor cu angajații subdiviziunilor ASP dna Cunețchi a subliniat avantajele prestării serviciilor publice după principiul ”Ghișeu unic”. În contextul principiului menționat, pentru unificarea procesului de prestare a tuturor serviciilor publice din cadrul subdiviziunilor ASP din or. Ungheni, precum și în scopul optimizării și ameliorării condițiilor de deservire a populației s-a discutat despre oportunitatea transferării sediilor Serviciului cadastral teritorial și Serviciului înregistrare a unităţilor de drept în Centrul multifuncțional Ungheni.

Dna Tatiana Cunețchi a informat angajații Serviciului cadastral teritorial Ungheni despre proiectul ASP, susținut de Banca Mondială, privind digitalizarea arhivei documentelor Departamentului cadastru, care se preconizează să fie realizat în termen de 12 luni.

Reprezentanții subdiviziunilor teritoriale ale ASP, la rândul său, au informat conducerea ASP  despre problemele cu care se confruntă în prestarea serviciilor. Doamna Cunețchi a mulțumit echipelor subdiviziunilor vizitate pentru activitatea desfășurată zi de zi, le-a dorit succese și realizări de serviciu și i-a asigurat pe angajați că conducerea ASP este deschisă pentru examinarea tuturor propunerilor de îmbunătățire și optimizare a procesului de prestare a serviciilor de către ASP, precum și a problemelor cu care se confruntă colaboratorii subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii  Publice.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42