Întrevederea cu directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

Ieri, 06 mai curent, Agenția Servicii Publice a organizat o întrevedere cu directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, dl Nicolae Furtuna.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție măsurile și recomandările de prevenire a infecției COVID-19, precum și activitatea ASP în regim special pe parcursul perioadei stării de urgență, spectrul serviciilor prestate în perioada respectivă.

Dl Furtuna a accentuat că autoritățile de sănătate publică întreprind toate acțiunile pentru a controla epidemia cu coronavirus și a subliniat că toate instituțiile și angajatorii trebuie să-și asume un rol pentru limitarea răspândirii acestei maladii.

De către echipa ASP au fost prezentate măsurile, care se întreprind de Agenția Servicii Publice pentru diminuarea riscului răspândirii virusului în procesul prestării serviciilor.

În acest context dl Furtuna a subliniat că ASP respectă toate recomandările  necesare și măsurile obligatorii pentru prevenirea coronavirusului atît pentru angajați cît și pentru solicitanți de servicii. Totodată directorul ANSP a prezentat unele recomandări suplimentare și un ghid practic privind măsurile-cheie pentru prevenirea infecției COVID-19 la locul de muncă.

În cadrul întrevederii s-a discutat inițiativa Agenției Servicii Publice a extinde treptat spectrul de servicii, acordate de ASP și a relua activitatea subdiviziunilor Agenției în regim obișnuit cu asigurarea obligatorie a respectării normelor de protecție pentru reducerea răspândirii infecţiei COVID–19.

Directorul Agenției Servicii Publice, dl Vladislav Zara, a mulțumit directorului ANSP pentru vizită, suportul și îndrumarea în activitatea ASP, în special pe parcursul perioadei de pandemie globală.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42