Serviciile Agenției Servicii Publice se prestează conform programării prealabile

Agenția Servicii Publice atenționează repetat că toate serviciile în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale ASP se prestează conform programării prealabile (cu excepţia serviciilor de identificare, înmatriculare a vehiculelor, şi a serviciului de înregistrare a decesului), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție a infecţiei COVID–19.

Reamintim că cetățenii au posibilitatea de a-și planifica în prealabil vizita în subdiviziunile Agenției Servicii Publice utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare se oferă în mod gratuit și este disponibil 24 de ore în dependență de programul de lucru al oficiului.

Totodată, accentuăm că pentru economisirea și eficientizarea timpului cetățenilor ASP oferă posibilitatea optimă, comodă și rapidă de a achita online serviciile, prestate de ASP, prin Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice (MPay). Plata se efectuează de pe orice dispozitiv mobil conectat la rețeaua Internet, prin intermediul Web-Banking sau pagina www.mpay.gov.md/services:

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42