Deservirea autorităților publice centrale, locale și reprezentanților mediului de afaceri în cadrul Serviciului cadastral teritorial Chişinău (mun. Chişinău, str. Armenească 42B)

Agenţia Servicii Publice reamintește că din 01 iulie curent, în incinta Serviciului cadastral teritorial Chişinău (mun. Chişinău, str. Armenească 42B) a fost inaugurat ghişeul de primire a cererilor pentru serviciile cadastrale solicitate de autorităţile publice centrale, autorităţile publice locale din componenţa mun. Chişinău, reprezentanţii mediului de afaceri care desfăşoară operaţiuni cu mai mult de 5 bunuri imobile concomitent, precum şi persoanele juridice care solicită servicii în regim de 24 de ore.

Deservirea solicitanților se desfăşoară conform programului de lucru luni - vineri, în intervalul orelor 830–1630 și în baza programării prealabile, care poate fi efectuată prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Serviciile care pot fi solicitate la sediul oficiului cadastral din str. Armenească, 42B sunt similare celor oferite în cadrul Centrelor multifuncţionale, astfel creând opțional noi oportunități de livrare a serviciilor publice.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42