Mesajul de felicitare al ASP cu prilejul sărbătorilor naționale

Stimați concetățeni!

Ziua Independenței – 27 august și Limba Noastră – 31 august, sunt sărbătorile importante prin care marcăm unitatea națională, esența moștenirii tradițiilor, obiceiurilor și valorilor neamului nostru lăsate de strămoși. Este important, să ne mândrim cu Țara Noastră, să ne păstrăm identitatea națională și să o transmitem din generație în generație. Aceste sărbători ne unesc și trezesc în fiecare dintre noi sentimentul de patriotism și respect față de propria țară, readucând totodată recunoștință tuturor cetățenilor care și-au pus umărul și au contribuit la formarea Republicii Moldova ca stat independent, suveran și liber.

Ne mândrim că Agenția Servicii Publice contribuie la identitatea națională și suveranitatea Republicii Moldova prin prestarea cetățenilor a serviciilor publice în diferite domenii, în special eliberarea actelor de identitate și acordarea cetățeniei Republicii Moldova.

Cu prilejul sărbătorilor naționale, marcate tradițional la sfârșitul verii, Vă adresăm, din numele conducerii și  întregului colectiv al Agenției Servicii Publice, sincere felicitări și Vă urăm multă sănătate, pace, prosperitate continuă și încredere în viitorul Republicii Moldova.

La mulţi ani, Republica Moldova!

 

Cu respect,

Vladislav ZARA, director al ASP

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42