Reluarea activității Secțiilor înmatriculare a vehiculelor din or. Rîbnița și Tiraspol

Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu data de 01 octombrie 2020, își reiau activitatea, suspendată pe 1 septembrie curent, Secțiile înmatriculare a vehiculelor din or. Tiraspol și Rîbnița.

Potrivit modificărilor din 11.09.2020 operate în Legea nr. 170/2018 mecanismul de înmatriculare a autovehiculelor din regiunea transnistreană cu plăcuțe de tip neutru a fost prelungit până la 1 septembrie 2022 și, respectiv, persoanele domiciliate în localitățile din stânga Nistrului vor putea continua înmatricularea mijloacelor de transport cu plăcuțe neutre la subdiviziunile Agenției Servicii Publice, situate în orașele Tiraspol și Râbnița.

Vă reamintim că cele două secții de înmatriculare a automobilelor din regiunea transnistreană și-au început activitatea la 1 septembrie 2018 și pe durata a 2 ani au înmatriculat circa 4 mii de autoturisme, eliberând plăcuțe și certificate de format neutru (trei litere și trei cifre), ce permit accesul mijloacelor de transport din regiunea transnistreană în traficul rutier internațional.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42