Sistarea serviciilor de eliberare a actelor de identitate în cadrul Centrului multifuncțional Cimişlia

Agenția Servicii Publice anunță că în perioada de 08.12.2020 – 31.12.2020 se sistează prestarea serviciilor de eliberare a actelor de identitate și evidență a populației în cadrul Centrului multifuncțional Cimișlia.

Totodată, informăm că persoanele care vor solicita prestarea serviciilor din domeniul respectiv în Centrul multifuncțional Cimișlia vor fi redirecționate către Centrele multifuncționale Hîncești și Basarabeasca.

Actele de identitate comandate în cadrul Centrului multifuncțional Cimișlia până în ziua de 08 decembrie curent urmează să fie înmânate solicitanților în cadrul subdiviziunii teritoriale menționate din or. Cimișlia.

Reiterăm că depunerea cererii privind eliberarea actelor de identitate ale cetățenilor Republicii Moldova poate fi efectuată la orice Centru multifuncțional din republică indiferent de înregistrarea la domiciliu sau reședință.

Detalii și suportul informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială www.asp.gov.md.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42