Prestarea serviciilor cadastrale în ziua de sâmbătă în cadrul centrelor multifuncționale din municipiul Chișinău, Bălți, Cahul și Orhei

Agenţia Servicii Publice anunţă că, începând cu 05 februarie curent, centrele multifuncționale din municipiul Chișinău (nr.1, 2, 3 și 4), mun. Bălți, Cahul și Orhei vor presta serviciile cadastrale și în ziua de sâmbătă.

Respectiv, serviciile cadastrale sunt disponibile în cadrul centrelor multifuncționale menționate în zilele de luni-sâmbătă, conform programului de muncă al subdiviziunilor de la 730 până la 1600.

Reamintim că prin intermediul paginii oficiale a ASP www.asp.gov.md este disponibilă comanda on-line a extraselor din registrele de stat, inclusiv și din Registrul bunurilor imobile.

Programarea prealabilă a vizitei în subdiviziunile Agenției Servicii Publice se efectuează prin intermediul paginii oficiale a instituției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42