Pagina oficială

Serviciul de informații și consultări

Fabricarea/comercializarea angro alcoolului etilic

Fabricarea alcoolului etilic, a berii şi a producţiei alcoolice, cu excepţia vinului, produselor obţinute pe bază de must şi a produselor vitivinicole aromatizate si/sau păstrarea, comercializarea angro a alcoolului etilic, a berii şi a producţiei alcoolice, cu excepţia vinului, produselor obţinute pe bază de must şi a produselor vitivinicole aromatizate

arrow_back Inapoi la termene și tarife

Condițiile de licențiere: fabricarea şi/sau păstrarea, comercializarea angro a berii

  1. Dotarea întreprinderii cu sistem de evidenţă computerizată.
  2. Deţinerea în proprietate sau folosinţă capacitatea minimă de producţie.
  3. Deţinerea în proprietate sau în locaţiune a încăperilor pentru depozite cu o suprafaţă de cel puţin 200 m2, pentru păstrarea şi comercializarea angro a berii şi a băuturilor pe bază de bere.
  4. Deţinerea mijloacelor de măsurare aprobate şi verificate metrologic care vor fi utilizate în scopul supravegherii fiscale şi al controlului circulaţiei alcoolului.
  5. Respectarea normelor privind protecţia muncii, antiincendiare, ecologice şi sanitare.
  6. Neadmiterea utilizării sticlelor returnabile pentru îmbutelierea producţiei alcoolice, cu excepția berii și a băuturilor pe bază de bere
  7. Neadmiterea transmiterii, direct sau indirect, licenţei altor agenţi economici

Temeiul legal

Programare
online