Programul de muncă al Agenției Servicii Publice

Agenţia Servicii Publice anunţă că, începând cu 21 iunie curent, toate subdiviziunile teritoriale ale ASP își continuă activitatea, conform programului de muncă: de la 800 până la 1630 , în zilele de luni până sâmbătă (luni-vineri, luni-sâmbătă, marți-sâmbătă, detalii - link), precum și cu respectarea strictă a măsurilor obligatorii de prevenire a infecției COVID–19. Audierea cetățenilor se desfășoară fără întrerupere la pauză de masă.

Reiterăm că toate serviciile în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale ASP se prestează, conform programării prealabile (cu excepţia serviciilor de înmatriculare a vehiculelor şi a serviciului de înregistrare a decesului). Reamintim, că programarea prealabilă se efectuează prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare se oferă în mod gratuit și este disponibil 24 de ore în funcție de programul de lucru al oficiului.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului și pagina web a instituției. Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră inclusiv și prin e-mail: asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, precum și pagina de Facebook a ASP.

Agenția Servicii Publice Vă urează sănătate și un weekend plăcut.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42