MODIFICAREA REGIMULUI DE MUNCĂ AL ASP

Agenţia Servicii Publice anunţă că, începând cu 12 iulie curent, toate subdiviziunile teritoriale ale ASP își continuă activitatea, conform programului de muncă:

de la 730 până la 1600, în zilele de luni până sâmbătă

(luni-vineri, luni-sâmbătă, marți-sâmbătă: regimul de muncă detaliat.

Reiterăm, că audierea cetățenilor se desfășoară fără întrerupere la pauză de masă.

Atenționăm, că serviciile se prestează conform programării prealabile. Concomitent, deservirea solicitanților după principiul rândului ordinar (rând viu) se acordă în limita disponibilității subdiviziunilor teritoriale ale ASP (în cazurile lipsei programărilor sau neprezentării persoanelor programate). Este de menționat, că în cazul audienței cetățenilor din rândul ordinar se acordă prioritate solicitanţilor de servicii în regim de urgenţă.

Totodată, în cadrul tuturor subdiviziunilor teritoriale ale ASP în mod continuu rămâne în vigoare deservirea prioritară a persoanelor în etate, persoanelor cu dizabilitate severă și accentuată, femeilor însărcinate și mamelor cu copii cu vârsta sub 3 ani.

În atenția persoanelor, a căror vizită a fost programată la ora 1600 sau în zilele de sâmbătă (fiind ziua lucrătoare anterior pentru anumite oficii), comunicăm că deservirea solicitanților menționați va fi asigurată pe parcursul zilei respective sau în altă zi conform regimului nou stabilit.

Persoanele, programate pentru prestarea serviciilor în cadrul centrelor multifuncționale din mun. Chișinău  (CM nr.1 (str. M. Viteazul, 11/1), CM nr.2 (str. Pușkin, 47), CM nr.3 (str. Sadoveanu, 17), CM nr.4 (str. Decebal, 6)) la ora 1600 vor fi deservite la data și ora  stabilită fără modificări (până la 21.07.2021).

Reiterăm, că cetățenii au posibilitatea de a-și planifica în prealabil vizita în subdiviziunile ASP, prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare se oferă în mod gratuit și este disponibil 24 de ore în funcție de programul de lucru al oficiului.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului și pagina web a instituției. Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră inclusiv și prin e-mail: asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, precum și pagina de Facebook a ASP.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42