Sari la conținutul principal

Programarea online la serviciile Agenției Servicii Publice. Cum se face anularea programării.

29.03.2023 10:44

În perioada estivală, ori în preajma sărbătorilor numărul persoanelor, care doresc să-și perfecteze documentele, crește simțitor. Venind în sprijinul cetățenilor care solicită servicii publice, Vă încurajăm să vă planificați din timp vizita la subdiviziunile teritoriale ale ASP, în baza unei Programări prealabile.

Serviciul de programare atât în regim obișnuit, cât și în regim de urgență,  realizat prin intermediul  paginii oficiale a instituției www.asp.gov.md, Vă scutește de statul în rând ore în șir, este gratuit și disponibil 24 de ore.

Dacă v-ați programat la serviciile agenției, dar între timp a intervenit ceva în agenda Dvs și nu vă puteți prezenta la subdiviziunea ASP, trebuie să anulați programarea făcută anterior. Anularea programării se poate face doar cu suportul specialistului Call-centru (14 909).

Doar după ce ați anulat programarea făcută anterior, vă puteți programa o nouă vizită la ASP.

Programarea online a fost lansată de către Agenția Servicii Publice în anul 2019. În primul an, acest instrument a fost utilizat de circa 300 mii de solicitanți. În anul 2022, numărul programărilor online s-a triplat, ajungând la 914 185.