Sari la conținutul principal

Ziua lucrătorilor din domeniul cadastrului, geodeziei și relațiilor funciare

28.07.2023 09:20

Anual, în ultima duminică a lunii iulie, este marcată Ziua lucrătorilor din domeniul cadastrului, geodeziei și relațiilor funciare.

În subdiviziunile ASP responsabile de domeniul cadastrului, inclusiv cele 39 servicii cadastrale teritoriale amplasate pe întreg teritoriul Republici Moldova,   activează, în prezent,  cca 800 de angajați, care zi de zi  își aduc aportul profesionist în oferirea serviciilor publice, dar şi gestionarea corectă și legală a  informațiilor despre toate bunurile imobile și țară.

Anual, Agenția Servicii Publice livrează circa 1,4 mln de servicii din domeniul cadastrului, iar baza de date a Registrului bunurilor imobile este accesata în medie de circa 4,3 mln de ori pe an.

Cu ocazia sărbătorii profesionale, le adresăm colegilor noștri din cadrul Departamentului cadastru, dar şi tuturor profesioniştilor din ţară care activează în domeniul cadastrului, geodeziei şi relaţiilor funciare cele mai sincere felicitări, exprimându-ne recunoştinţa pentru profesionalismul, devotamentul și dedicaţia de care dau dovadă la exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Informație oferită de:

Departamentul management servicii publice

Serviciul comunicare şi protocol

Ultimul salvat:

18.05.2024