Sari la conținutul principal

Participare la Conferința Internațională „Integraf Currency_Identity 2023”

20.10.2023 11:47

Directorul Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, însoțit de directorul Centrului de producere ASP, G.Tricolici, participă la Conferința-Expoziție Internațională „Integraf Currency_Identity 2023”, care în acest an se desfășoară la Bilbao (Spania).

În cadrul evenimentului, zeci de companii internaționale vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră în domeniul securizării identității și a tiparului securizat. Soluțiile sunt concepute pentru a asigura confidențialitatea datelor de identitate ale cetățenilor.

Conferința „Integraf Currency_Identity 2023” oferă oportunități excelente de a face cunoștința cu inovațiile, de a stabili noi contacte cu reprezentanții companiilor din domeniu industriei tiparului securizat și a forțelor de ordine din întreaga lume.

Evenimentul nu este unul comercial, fiind destinat în exclusivitate furnizorilor si consumatorilor de tehnologii de securizare a actelor de identitate și a bancnotelor, autorităților guvernamentale emitente, precum și furnizorilor de soluții digitale specifice industriei.

Informație oferită de:

Departamentul management servicii publice

Serviciul comunicare şi protocol

Ultimul salvat:

16.04.2024