Sari la conținutul principal

ASP a pus în funcțiune un nou echipament de personalizare a numerelor de înmatriculare

16.11.2023 12:33

Reprezentanții companiei UTAL (Polonia), aflați în vizită de lucru la Agenția Servicii Publice, au pus în funcțiune un nou echipament specializat de ștanțare pentru personalizarea plăcilor de înmatriculare.

Echipamentul NFC Secure Plus este o soluție ce asigură gestionarea și controlul operațiunilor desfășurate de către operator, reducând la minim gradul de intervenție umană. În rezultat, crește eficiența și precizia operațiunilor în procesul de producție a plăcuțelor de înmatriculare. 

Software-ul programat efectuează verificarea automată a datelor introduse, asigurându-se că informațiile de pe plăcile de înmatriculare sunt în corespundere cu standardele aprobate și conforme comenzilor recepționate. Totodată, noul echipament furnizează informații în timp real despre stadiul procesului de producție. 

Prin eliminarea erorilor umane, se minimalizează numărul plăcilor rebutate, ceea ce duce la creșterea eficienței și reducerea semnificativă a pierderilor  materiale.

/-/-/-/

Compania  UTAL Sp. z o.o. din Polonia a fost desemnată câștigătoarea concursului  privind achiziționarea echipamentului specializat de personalizare a plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci, anunțat de Agenția Servicii Publice în anul 2023. Compania este lider mondial în producția de plăci de înmatriculare și a echipamentului de personalizare a acestora. În prezent, aceasta livrează plăcuțe de înmatriculare în peste 60 de țări din întreaga lume.

Informație oferită de:

Departamentul management servicii publice

Serviciul comunicare şi protocol

Ultimul salvat:

20.06.2024