Sari la conținutul principal

Oportunități de angajare la ASP

05.04.2024 11:22

Agenția Servicii Publice își extinde echipa și caută noi colegi, dedicați și profesioniști, pentru a se alătura Direcției examinare a conducătorilor auto. Examinator auto poate deveni orice persoană autorizată în acest sens. Instituția noastră încurajează diversitatea și egalitatea de șanse în procesul de recrutare. Invităm, inclusiv, doamnele și domnișoarele să participe la concurs.
Poziții Vacante: 
Examinatori auto
Specialiști coordonatori
Cerințe:
-    Studii superioare.
-    Pentru poziția de examinator auto – vârsta peste 23 ani; absolvirea cu succes a cursului de instruire inițială pentru examinatorii auto în condițiile Ministerului Educației și Cercetării; deținerea dreptului de a conduce vehicule din categoria/subcategoria respectivă de cel puțin cinci ani.
-    Abilități de comunicare și interacțiune cu o varietate de persoane.

Beneficii:
-    Salariu tarifar competitiv, plătit stabil și la timp (13-15,5 mii lei) + sporuri salariale; 
-    Oportunități de avansare în cadrul instituției.
-    Posibilitatea de a contribui la siguranța rutieră și mobilitatea comunității.

Informații detaliate privind atribuțiile de bază ale funcțiilor scoase la concurs, condițiile generale de participare la concurs și lista documentelor necesare găsiți pe site-ul Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md, categoria „Agenția/Funcții vacante” - Funcţii vacante.

Dacă sunteți interesați și corespundeți cerințelor enunțate mai sus, Vă rugăm să expediați pachetul de documente la următoarea adresă electronica: ana.alexa@asp.gov.md
Informații suplimentare – Ana Alexa, tel. 022-50-4361.
Termenul limită de depunere a dosarelor - 15.04.2024.
 

Informație oferită de:

Departamentul management servicii publice

Serviciul comunicare şi protocol

Ultimul salvat:

23.05.2024